Geplaatst op 1 reactie

28-05-2007

28 mei 2007

Het zal toch niet zo zijn dat ik niet meer aan vissen toe kom, is de gedachte die bij mij opkomt als ik de pagina met vangsten weer eens wil gaan bijwerken. Wat een belachelijke tijd is er voorbij gegaan sinds ik de laatste keer gevist heb. Maar het is niet zo dat die tijd doelloos voorbij is gegaan. Nee, op de beginpagina heeft u al kunnen zien dat de Pearlbaits inmiddels in Nederland zijn en daartoe diende het nodige werk verzet te worden. Tussendoor heb ik een aantal keren op karper gevist maar daarvan geen verslaglegging gedaan. En mijn afspraak voor het 26e mei met Fred moest is zelfs verzetten naar een andere nog onbekende datum want, op de dag dat de roofvisserij op snoekbaars weer officieel van start mocht gaan stond ik, Pearlbaits aan te prijzen bij diverse winkeliers in het Noorden van het land. Vandaag vond ik echter de tijd om die Jerks van Pearlbaits eens zelf door het water te trekken. Helaas niet een gehele dag maar slechts een klein deel. Toch genoeg om even twee snoeken te vangen waarmee de vangstkracht van het aas weer is aangetoond. Ik kon er niets aan doen, ik was echt op snoekbaars aan het vissen en heb de snoeken na een vermanend “FOEI”, ook onmiddellijk weer teruggezet.

1 gedachte over “28-05-2007

  1. He Hans,
    Ik heb je zojuist een mail gestuurd met daarin een reactie op je fraaie Pearbaits Flyer. Ik ben net terug van een fantastische week in Noorwegen; een hele week gooien en jerken met PML-jerkbaits; geweldig. Ik had graag enkele Pearlbaits uit getest want dit was een uitgelezen moment geweest: in één week met 8 personen 797 snoeken. Maar gelukkig hebben we Denemakren nog tegoed.
    De Pearlbaits lijken mij een prima product en met name voor de polderwateren een heerlijk lichte jerkbait. Veel succes ermee en ik wacht het vervolg af op onze emailcorrespondentie.
    Oant sjen,
    Pyt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *