Geplaatst op Geef een reactie

20 december 2003

Vandaag dan eindelijk weer eens het water op. We moeten onderhand wel want anders komen er geen vangsten meer bij dit jaar en dat kunnen we niet hebben natuurlijk. Ik wil het wel bekennen. We zijn op jacht naar de 400 snoeken dit jaar en ik hoop dat het lukt. Vandaag vissen Wytze, Cock en ik samen slepend vanuit de boot. Het water wat we bevissen blijkt bij aankomst niet zo helder als de vorige week toen Cock en ik daar 1 snoek wisten te vangen aan dood aas. Toch maar de boot te water gelaten en gaan varen. Na een uur kreeg ik een aanbeet vlak voor een brug maar ik wist deze niet te verzilveren. Na een stukje varen kwamen we bij een zijsloot die leidde naar een klein haventje. Al bij het invaren gebeurde het, een mooie snoek van 85 cm bleef aan mijn plug plakken. De boot gedraaid en het haventje was nog niet uitgevaren of Cock haakte een 94 cm snoek. Ze bleken verzameld in deze haven. Veel mooie snoeken van tussen de 60 en 70 cm zaten regelmatig aan onze pluggen. Wie had dat gedacht. Aan het einde van de dag hadden we met zijn drie├źn maar liefst 28 stuks. Ik kan me zo’n dag niet meer herinneren in december.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *