Winkelwagen

Toebehoren

 | 

Kunstaasredder


JAZA-M 120 gram Kunstaasredder


De kunstaasredder bij uitstek

Artikelcode: JAZA120JAZA-M 120 gram Kunstaasredder
Baalt u er ook zo van? Duur kunstaas gekocht en dan de eerste de beste keer raakt u het kwijt.
Of nou net die plug, waar u altijd mee vangt en die niet meer te krijgen is.
Nu is er een nieuw revolutionair systeem onder patent op de markt gebracht, dat uitstekend werkt en waarmee u het kunstaas kunt redden van de bodem,,dus niet meer kwijt raakt.
Deze kunstaas redder is gemakkelijk te bevestigen en wordt geleverd incl. 15 meter stevig koord. Met een gewicht van 120 of 170 gram schiet de redder snel naar de wartel en klikt zich vast. 
Het stevige koord heeft voldoende trekkracht om zware obstakels omhoog te halen. In de polders is het vaak lastig om een kunstaasredder te gebruiken omdat je er vanaf de kant moeilijk bij kunt komen door riet en andere obstakels, maar door zijn gewicht is dit geen probleem voor de JaZa kunstaasredder. 

Bijkomend voordeel van deze kunstaasredder is dat je hem zo in de broekzak of jas kan steken als je de polders gaat afstruinen naar de rovers. Dit in tegenstelling tot andere kunstaasredders waar men bv met dreggen werkt die in je kleding blijven hangen. Het geheel is van degelijk materiaal gemaakt en roest niet. Slechts 2- 3x gebruiken en de kunstaasredder heeft zichzelf terugverdient! (bron: hengelsport2000.com)
Euro 19.95


Kortingsschema:
1 = 0 %
1 = 20 %Voorraad:


Aantal