Geplaatst op Geef een reactie

Dirk de Boer Bokaal Weekend 2016

Het zit er weer op het Dirk de Boer Bokaal weekend. Op vrijdagavond mochten we onze gasten verwelkomen die allen door de kersverse Nederlands Kampioen Vliegvissen, Peter Elberse, verzorgd.
Hij maakte ons deelgenoot van zijn drive om te vissen en hij toonde daarbij beeldmateriaal van zijn vistrips van over de gehele wereld. Als klap op de vuurpijl bond hij ter demonstratie voor iedere gast een streamer. Gedurende het weekend bleek dit het aasje waaraan de meeste snoeken werden gevangen. De tweede avond werd een demonstratie spinherbouw gegeven en een lezing over snoekvissen. Aan het einde van het weekend waren de visgids het er over eens dat er maar één winnaar kon zijn dit weekend. John den Bekker, van harte gefeliciteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *